Zážitková gastronomie a workshop v Clarion Congress Hotel Prague

Žáci 2. a 3. ročníku  oboru kuchař se zúčastnili workshopu v kongresovém centru Clarion Congress Hotel Prague. Žáci byli seznámeni formou exkurze se zázemím uvedeného zařízení, s inovačními technologiemi přípravy pokrmů, moderním vybavením, s aktuálními trendy v gastronomii. Prohlídka propojena se zážitkem formou degustačního menu. Jednotlivé chody byly doplněny ochutnávkou nealkoholických vín firmy Vinselekt Michlovský. Vynikající byly oba předkrmy  z tuňáka s mořskými řasami nebo marinované vepřové pečeně s hráškovými výhonky. Chutnali i další chody slavnostního menu: bažantí vývar, pečený vlkouš v červeném kari, hovězí líčka na víně i čokoládo-kávový dortík. Spolupráce OU Vyšehrad a Clarion Congress Hotel Prague probíhá již několik let, a touto formou děkujeme  především Ing. Kudrnovi, manažerovi hotelu za gastronomický úsek za den plný zážitků.

← Zpět